sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Privacywet 2018

Vanaf mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing en daarmee wordt het privacybeleid een stuk strenger dan we gewend waren. De AVG stelt hoge eisen aan de beveiliging van privacygevoelige en vertrouwelijke informatie over leerlingen en ouders. U bent als bestuurder verantwoordelijk en zelfs hoofdelijk aansprakelijk wanneer de organisatie de verplichtingen niet nakomt.

Uw privacybeleid op orde?
Hoe kunt u als schoolbestuurder of directeur deze regels implementeren, zodat al uw medewerkers op de hoogte zijn? Hoe voorkomt u een onnodige papierwinkel en (hoge) boetes? De CED-Groep biedt de oplossing - met het nieuwe, praktische implementatieprogramma AVG: Uw privacybeleid op orde?

Workshop, e-learning, begeleiding
Het aanbod van de CED-Groep bestaat uit verschillende onderdelen die u, afhankelijk van hoe ver u bent met de implementatie van uw privacybeleid, geheel of modulair kunt afnemen. Het aanbod bestaat uit een workshop Identiteitsfraude, een e-learning over de AVG, een veiligheidscontrole en bestuursbegeleiding. Bovendien kan de CED-Groep een functionaris Gegevensbescherming leveren of opleiden die in staat is uw organisatie te adviseren over te ondernemen stappen.

Lees de flyer (pdf)

 
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599