sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Beter Begeleiden

17-04-2018 Beurs

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nieuwe technologieën maken steeds meer mogelijk, nieuwe inzichten en ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop. Ook het onderwijs en de praktijk van de begeleider in de school verandert daardoor steeds vaker en sneller.

Is dat een probleem? Nee, het kost tijd om nieuwe inzichten te doorgronden nieuwe kennis tot je te nemen en nieuwe werkwijzen aan te leren. Alles is in beweging en alles verandert.

Dat leidt gelukkig ook weer tot nieuwe dynamiek en energie. Die energie boren we graag samen met jou tijdens de Beurs Beter Begeleiden. Op de beursvloer vind je een staalkaart van de nieuwste materialen en methoden en kun je met vakgenoten in gesprek. De verschillende sprekers zetten tijdens de lezingen je brein in beweging,Op de beursvloer vind je een staalkaart van de nieuwste materialen en methoden en kun je met vakgenoten in gesprek. De verschillende sprekers zetten tijdens de lezingen je brein in beweging.

De CED-Groep staat op de informatiemarkt met met de nieuwste materialen.

Lees meer over de Beurs Beter Begeleiden

Terug naar de agenda

Direct contact

Marketing & Communicatie  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599