sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

18-04-2017
Vijftien leerkrachten uit Moerdijk slagen voor Basiscursus Specialist Jonge Kind

Vijftien leerkrachten uit de gemeente Moerdijk zijn geslaagd voor hun opleiding Specialist Jonge Kind. Het doel van de cursus is om de overgang van voor- en vroegschoolse educatie in de peuteropvang naar de basisschool te verbeteren. De CED-Groep verzorgde de achtdaagse opleiding, die werd gewaardeerd met een 8.8.

De Specialisten Jonge Kind hebben geleerd heel goed waar te nemen wat jonge kinderen nodig hebben en zij weten welke ontwikkelingsstappen 3- tot 7-jarigen kinderen maken. Leerkrachten hebben tijdens de opleiding kennis gemaakt met een scala aan onderwerpen en hebben dit in hun praktijk uitgeprobeerd onder andere uit de nieuwste breintheoretische inzichten; onderwijskunde en gedragswetenschappen. 
 
Er is inmiddels een tweede groep met de opleiding gestart. Ze werden geïnspireerd door de enthousiaste verhalen over de opleiding.

Ook interesse in deze post-hbo-cursus? Lees op deze pagina alle informatie over de individuele cursus of mail voor nieuwe data in 2017-2018 naar cursusbureau@cedgroep.nl
Belangstelling voor een cursus op maat voor uw team? Mail dan Suze van de Pol. s.vandepol@cedgroep.nl

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599