sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

09-03-2018
Groeien met plezier en effect: samenwerking tussen CED-Groep en sSprong

Het onderwijs heeft te maken met hoge eisen vanuit onderwijsbeleid, maatschappelijke ontwikkelingen, ouders enz.  Dat leidt tot een verhoogde werkdruk. Een baan in het onderwijs wordt als onaantrekkelijk ervaren, omdat de eisen niet meer in evenwicht zijn met de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier. Dit kan niet langer doorgaan. Schoolbesturen en directeuren willen graag dit evenwicht herstellen.

De CED-Groep en sSprong slaan de handen inéén om het onderwijs daarbij te ondersteunen. De twee organisaties vinden elkaar in de vorm van een samenwerking waarin verandering, verbetering en werkplezier één doorgaande lijn vormen.

sSprong wil met persoonlijke gedragsverandering (onderwijs)professionals een sprong laten maken naar een loopbaan met plezier én energie. De CED-Groep richt zich op de onderwijskundige ondersteuning van het onderwijs en ontwikkelt samen met de praktijk innovatieve educatieve producten. Centraal staat de onderwijsverbetering op het niveau van de leerkracht, het management en bestuur.

Zowel sSprong als de CED-Groep verbinden wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en advies. Kenmerkend voor onze producten en diensten is dat zij theoretisch onderbouwd en praktisch effectief zijn.

We realiseren de samenwerking door een gezamenlijk cursus- en begeleidingsaanbod. 

Bekijk het gezamenlijk cursusaanbod

 

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599