sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

30-01-2018
Introductiebijeenkomsten Sociaal offline/online

Offline en online situaties lopen vaak op een natuurlijke manier in elkaar over. Jongeren die minder sociaal competent zijn, beseffen soms onvoldoende dat wat zij online doen en zeggen, invloed heeft op offline-ontmoetingen en andersom. In de lessen van de nieuwe methode Sociaal offline/online leren leerlingen op een interactieve en stapsgewijze manier om zich on- en offline te presenteren en sociaal te gedragen.

Wilt u werken met de lessen van Sociaal offline/online? En wilt u alles uit het materiaal halen en echt de doelen bereiken? Kom dan naar één van de introductiebijeenkomsten!

Locaties, data & tijden
Locatie: Alphons Laudy SO (Meer en Vaart 9, Amsterdam)
Datum: Maandag 19 februari, tijd: 15.00 uur – 17.00 uur.

Locatie: De Huifkar (Keppelerdijk 2, Enschede)
Datum: Woensdag 21 februari, tijd: 13.30 uur – 16.00 uur.

Locatie: Den Bosch ((Atlent KinderExpertiseCentrum, Kooikersweg 303)
Datum: Dinsdag 27 maart, tijd: 16.00 - 17.30 uur.

Kosten
De kosten van de introductiebijeenkomst zijn € 225,- per persoon, inclusief de lesmap Sociaal offline/online en twee lerarenaccounts voor de chatsimulator

Wilt u meer weten over de methode of wilt zich aanmelden voor één van de drie introductieworkshops? Neem dan contact op met Bob Vloedbeld, B.Vloedbeld@cedgroep.nl.

  

Direct contact

Bob Vloedbeld  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599