sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Adviseur VO MBO

De CED-Groep is een landelijke educatieve adviesorganisatie. We zijn innovatief en hebben een grote passie voor kansen voor leerlingen. We zijn trots wanneer het ons lukt om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Dan hebben we echt iets bereikt. Naast de docenten, die hierin een belangrijke rol spelen, richten we ons op de directie en schoolbesturen. 

De CED-Groep zoekt op korte termijn voor de unit VO/MBO een ervaren, enthousiaste, kundige en gedreven adviseur voor complexe advies- en trainingstrajecten op scholen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

Een adviseur VO / MBO van de CED-Groep is een goede gesprekspartner voor directies en besturen en goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het veld. Als adviseur begeleid je scholen op thema’s als datagestuurd en opbrengstgericht werken, ICT in het onderwijs en gereedschappen om te differentiëren. Daarnaast heb je je eigen specifieke expertise op bijvoorbeeld taal-, reken- of pedagogisch-didactisch gebied. Je hebt ervaring met het geven van trainingen en cursussen en beschikt over een netwerk in het VO en/of MBO.

Als adviseur bij de CED-Groep ben je:
lid van een hechte, ondernemende en daadkrachtige unit die erop gericht is om de onderlinge expertise te delen en vo- & mbo-scholen sterker te maken;
een expert op pedagogisch en/of didactisch vlak;
een enthousiasmerende trainer;
op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in VO/MBO: 
- datagestuurd en opbrengstgericht werken, 
- ICT in het onderwijs, 
- gereedschappen om te differentiëren, 
- passend onderwijs.
een goede gesprekspartner voor directies en besturen om vragen helder te krijgen en naar de beste oplossing te zoeken;
altijd op gericht op marktkansen en mogelijkheden om werk voor jezelf en/of je collega’s te acquireren; 
in staat om vanuit een academisch werk- en denkniveau een bijdrage te leveren aan complexe onderwijsvraagstukken en onderwijsinnovaties; 
een collega die het beste uit zichzelf en anderen kan halen en voortdurend op zoek is naar verbetering van het eigen werk in samenwerking met collega’s;
optimaal in staat je eigen werk te plannen in samenspraak met de verschillende klanten;
in staat je uitstekend schriftelijk en mondeling uit te drukken.

Belangstelling
Als deze profielschets je aanspreekt, verzoeken we je je interesse kenbaar te maken, door je motivatie en uitgebreid curriculum vitae te mailen aan sollicitatie@cedgroep.nl ter attentie van de PSA. Voor nadere informatie over de inhoud van de vacature kunt u contact opnemen met Karin Snoodijk,  tel. 010 4071 599 of k.snoodijk@cedgroep.nl.

 

Direct contact

Karin Snoodijk  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599