sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Medewerker Personeelsadministratie (reactietermijn gesloten)

De CED-Groep is een landelijke educatieve adviesorganisatie. We zijn innovatief en hebben een grote passie voor kansen voor leerlingen. We zijn trots wanneer het ons lukt om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Dan hebben we echt iets bereikt. Naast de leerkrachten, die hierin een belangrijke rol spelen, richten we ons op de directie en schoolbesturen.

Binnen de CED-Groep is op de Personeels- en Salarisadministratie ruimte voor een accurate en enthousiaste

Medewerker Personeelsadministratie

Binnen het team van de Personeels- en Salarisadministratie werk je samen aan een zorgvuldige, effectieve en efficiënte uitvoering van het personeelsbeleid.
Als medewerker Personeelsadministratie heb je afwisselende taken. Je draagt zorg voor de personele- en salaris mutaties in het personeelsinformatiesysteem. Als eerste aanspreekpunt informeer je medewerkers en managers over de verschillende regelingen op personeelsgebied. Je zorgt voor de personeelsadministratie zodat die volledig en correct bijgewerkt is. De (digitale)personeelsdossiers in jouw beheer zijn up to date. En natuurlijk voer je jouw werkzaamheden uit volgens vastgestelde richtlijnen en procedures.

Jij beschikt over minimaal een mbo opleiding en hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en integer. Je bent cijfermatig en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je een echte teamplayer.

Wij bieden je naast een afwisselende baan voor 0,7 fte in een enthousiast en hardwerkend team collega’s, een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een ABP pensioen, 5 weken vakantie per jaar, vakantietoeslag van 8% en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vak.

Belangstelling?
Als deze profielschets je aanspreekt, verzoeken we je je interesse kenbaar te maken, door je motivatie en uitgebreid curriculum vitae voor 12 april 2018 te mailen aan sollicitatie@cedgroep.nl ter attentie van mevrouw M. Keus, stafadviseur P&O.

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599