sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Onderwijsadviseur in opleiding

De CED-Groep is een landelijke educatieve adviesorganisatie. We zijn innovatief en hebben een grote passie voor kansen voor leerlingen. We zijn trots wanneer het ons lukt om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Dan hebben we echt iets bereikt. Naast de leerkrachten, die hierin een belangrijke rol spelen, richten we ons op de directie en schoolbesturen.

 

De CED-Groep zoekt kandidaten voor de vacature van


Onderwijsadviseur in opleiding

 

 

De CED-Groep is op zoek naar ervaren onderwijsprofessionals die opgeleid willen worden tot adviseur. Als adviseur ben je specialist in het trainen en adviseren van leraren op diverse onderdelen van het primaire proces. Daarnaast ondersteun je directies en schoolbesturen in hun strategische onderwijsbeleid, ook in het licht van passend onderwijs.

 

Je gaat eerst aan de slag als interim IB’er. Daarnaast ga je het advieswerk in de praktijk leren. Als CED-Groep bieden we je uitgebreide professionalisering om jou voldoende kennis en vaardigheden te laten opdoen die nodig zijn voor je werk als adviseur. Dit levert bij elkaar een gevarieerde taak op en een opleiding tot onderwijsadviseur.

We bieden je als Onderwijsadviseur in opleiding een salaris als trainee (schaal 8). Dit salaris wordt aangevuld tot schaal 10 voor het deel van je uren dat je declarabel ingezet wordt op een opdracht.

 

Wij vragen van jou, naast een ruime ervaring als IB’er en de ambitie om adviseur te worden, een grote drive voor beter onderwijs. Je bent ondernemend en flexibel. Je hebt een groot netwerk binnen het onderwijs en bent in staat om eigen werk te acquireren. Je bent een collega die het beste uit zichzelf en anderen kan halen en voortdurend op zoek is naar verbetering van het eigen werk in samenwerking met collega’s.

 

Wij bieden je een afwisselende baan voor 0,6 – 0,8 fte in een enthousiast en hardwerkend team van collega’s. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een ABP pensioen, 5 weken vakantie per jaar, vakantietoeslag van 8% en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je alle kansen om je het vak van adviseur eigen te maken.

 

Belangstelling?
Voor nadere informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met een van de bestuurders, Margéke Hoogenkamp, via telefoonnummer 010 407 1599.

Als de profielschets je aanspreekt, verzoeken we je je interesse kenbaar te maken, door je motivatie en uitgebreid curriculum vitae te mailen aan sollicitatie@cedgroep.nl ter attentie van de PSA.

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599