sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Privacywet 2018

Bent u al AVG-bewust? 
Vanaf 25 mei is de nieuwe privacy-wetgeving van kracht. Vanaf dat moment wordt er strenger op toegezien of de privacy van betrokkenen is gewaarborgd. Vul de tien onderstaande vragen over privacy-onderwerpen, waar u als school mee te maken kunt krijgen, in. En kom te weten hoe privacy-bewust u al bent.
Het invullen kost u slechts enkele minuten. De resultaten krijgt u binnen enkele minuten na het insturen van uw antwoorden in uw mailbox.
DOE DE TEST

Praktisch implementatieprogramma

Hoe kunt u als schoolbestuurder of directeur deze regels implementeren, zodat al uw medewerkers op de hoogte zijn? Hoe voorkomt u een onnodige papierwinkel en (hoge) boetes? De CED-Groep biedt de oplossing - met het nieuwe, praktische implementatieprogramma AVG: Uw privacybeleid op orde?

Workshop, e-learningmodule, begeleiding
Het aanbod van de CED-Groep bestaat uit verschillende onderdelen die u, afhankelijk van hoe ver u bent met de implementatie van uw privacybeleid, geheel of modulair kunt afnemen. Het aanbod bestaat uit een workshop Identiteitsfraude, een e-learningmodule over de AVG, een veiligheidscontrole en bestuursbegeleiding. Bovendien kan de CED-Groep een Functionaris Gegevensbescherming leveren die in staat is uw organisatie te adviseren over te ondernemen stappen.

Lees de flyer (pdf)

Artikel
Op Voorne-Putten laten alle po-besturen zich gezamenlijk informeren en waar nodig bijscholen. Lees artkel: 'Besturen bereiden zich samen voor op de AVG' (pdf)
PO Management 10, april 2018

 
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599