sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Gedragsspecialist

Lesgeven aan pubers en adolescenten: leuk en lastig! Als de lastige kant de overhand krijgt, kan het helpen om meer te weten over gedrag en gedragsbeïnvloeding. Of om hulp te zoeken bij een gedragsspecialist op school. De cursus biedt de school een heldere methodiek om gedragsproblemen- en stoornissen in beeld te brengen en te duiden. Vervolgens komen we tot een praktische aanpak. Docenten hebben volop gelegenheid om casussen in te brengen. Bovendien is er ruimte voor maatwerk. Gedragsinhoudelijke Items in deze cursus: agressie, ODD, CD, angststoornissen, depressie, AD(H)D, Borderline, ASS, faalangst, middelengebruik.

Voor wie
Docenten vo

Wat levert het u op?
Na de cursus is de gedragsspecialist in staat collega’s te adviseren en te begeleiden bij een individuele en groepsgerichte aanpak.

Incompany en open aanbod
Wij verzorgen de 9-daagse cursus op locatie, maar u kunt de training ook op individuele basis volgen.

Artikel
'Opvallend gedrag is een signaal'. Cursus Gedragsspecialist voor het mbo geeft docenten houvast. Uit: KlasseApart, oktober 2018

Meer informatie
Albert de Bruijn, a.debruijn@cedgroep.nl

Direct contact

Albert de Bruijn  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599