sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Teach Like a Champion bij u op school

Uw team laten excelleren? Teachtechnieken inzetten op uw school? Dat kan! Onze adviseurs zijn door Doug Lemov, auteur van Teach Like a Champion, opgeleid om teamtrainingen te verzorgen op uw school. Het resultaat? Nieuwe inspiratie in de school, beter onderwijs op basis van gedeelde principes, meer gemotiveerde leerlingen én betere schoolresultaten. Kies uit de volgende mogelijkheden.

Kennismaken met Teach Like a Champion
Uw school maakt kennis met Teach Like a Champion door middel van workshops op uw school. We presenteren de opzet van Teach voor groepen van maximaal twintig docenten en demonstreren enkele basistechnieken. U kunt ook kiezen voor een presentatie voor het hele team.
Na afloop van de workshops of presentatie bespreken wij met u – mede op basis van de reacties – hoe het traject wordt voortgezet.

Basistraining Teach Like a Champion
Wilt u direct een basis voor Teach Like a Champion leggen binnen de school? Dan adviseren wij de basistraining. Deze bestaat uit vier bijeenkomsten van een dagdeel. Daarin brengen we het kader aan en oefenen we een aantal nader af te spreken Teachtechnieken. De deelnemers maken een video-opname van een of meer lessen waaruit blijkt dat zij twee technieken beheersen. De trainer beoordeelt de opnames en geeft elke deelnemer feedback op de getoonde technieken. De basistraining wordt afgesloten met een certificaat.

Opties
Het basistraject kan in overleg met de school op verschillende manieren worden uitgebreid. Deze uitbreidingsmogelijkheden kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingekocht.

  • De trainer gaat bij de deelnemers op lesbezoek, observeert de toepassing van Teachtechnieken en houdt een feedbackgesprek met elke deelnemer.
    Een variant hierop is dat de lessen ook door de trainer worden gefilmd.
  • De trainer maakt filmopnames van een aantal lessen waarin Teachtechnieken worden toegepast en bespreekt deze met het team in een intervisiebijeenkomst. De opnames worden uiteraard alleen in overleg en na toestemming van de gefilmde getoond.
  • We leiden een interne Teachbegeleider op. Deze loopt met de traineradviseur mee in het traject en wordt opgeleid om in de toekomst intervisie en coaching te kunnen verzorgen op de school.

Kosten
Na een vrijblijvende intake, waarin wij de precieze behoeften van uw school met u doorspreken, stellen wij een passende offerte op.

Meer weten?
Interesse in een training op uw school? Neem dan contact op met Maarten Jiskoot.
U kunt zich ook als individuele deelnemer inschrijven voor een training Teach Like a Champion. Kijk op www.cedgroep.nl/teachtraining voor het actuele aanbod.

Direct contact

Maarten Jiskoot  

Ik houd er niet van om mezelf in een filmpje te laten zien, maar de cursus heeft mij ook weer de ogen geopend dat ik juist mijn sterke kant als docent moet willen zien en moet benoemen en dat ik werk aan de kanten die nog niet helemaal top zijn.

Reactie van een cursist

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599